Дан школе

aaaaПоводом Дана школе ученици и наставници организују свечане академије. Ранијих година приредбе су организоване у сарадњи наставника и учитеља. Своје умеће и таленте приказивали су ученици нижих и виших разреда.

aaaaПоводом Дана школе 2008. године на Свечаној академији ученици су приказали приредбу “Свако време свој стил има”, у којој је на врло духовит начин приказана пародија на данашњи систем вредности који је мало другачији него некада, направљена је паралела школе некад и сад. Приредбу су припремили ученици виших разреда уз помоћ професора српског језика Милице Миливојевић.

aaaaПрофесор Мирјана Лазић је заједно са ученицима виших разреда у 2009. години на врло оригиналан начин приказала комедију Косте Трифковића “Љубавно писмо” у којој су ученици наше школе приказали поприличан глумачки таленат и још једном доказали да могу да раде као прави професионалци.


aaaa Датум обележавања Дана школе промењен је на 10. мај, дан када су спљене мошти Светог Саве на Врачару. Као и претходне школске године и ове 2012/2013 биће одржана приредба ученика у музичкој школи у Бору.